PagrindinisNaujienos

Naujienos

„Dizaino sparnai“ skelbia ekspertų atranką

2024 m. spalio 14 d.

Projektas „Dizaino sparnai“, įgyvendinamas Lietuvos kultūros tarybos, skelbia ekspertų atranką. Tikimasi atrinkti ne mažiau šešis dizaino (produkto dizaino, komunikacijų dizaino, procesų, paslaugų ir sąsajų dizaino) ir ne mažiau kaip du socialinio poveikio ekspertus, kurie 2024–2027 m. vertins pretendentų paraiškas, atrinks pradedančiuosius dizainerius ir įmones bei nevyriausybines organizacijas, konsultuos projekto komandą ir pretendentus, priskirs įmonėms ir NVO pradedančiuosius dizainerius. 

Ekspertų anketos laukiamos iki spalio 31 d., imtinai. Atrinkti ekspertus planuojama iki 2024 m. lapkričio pabaigos.

Vytenio Budrio nuotrauka

Reikalavimai pretendentams (-ėms) į dizaino ekspertus (-es):

Reikalavimai pretendentams (-ėms) į socialinio poveikio ekspertus (-es):

Ką siūlome ekspertams?

Kaip dalyvauti atrankoje?

Atkreipiame dėmesį, jog ekspertų funkcijos projekte „Dizaino sparnai“ atsiranda nuo 2024 m. Projekte ir toliau dalyvaus mentoriai, kurių atranka bus skelbiama gruodžio mėn. Pagal projekto aprašą, ekspertai, be kitų veiklų, vertins įmonių ir pradedančiųjų dizainerių paraiškas, priskirs įmonei pradedantįjį dizainerį, o mentoriai konsultuos pradedančiuosius dizainerius ir įmones kūrybinio proceso metu.

Kilus klausimams kreipkitės:

Gabija Vanagė

Projekto vadovė

Tel. +370 370 615 44 867

El. p. gabija.vanage@ltkt.lt



« Atgal
Struktūra ir kontaktaiAsmens duomenų apsaugaTeisinė informacijaVeiklos sritysKorupcijos prevencijaPranešėjų apsaugaAdministracinė informacijaPaslaugosNuorodos